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Restaurant Lucien Doriath

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Description Équipements et services Prix et horaires Avis visiteurs
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20 minutes from Strasbourg, on the wine route, our restaurant "La Table du Domaine" is the place to be for lovers of Foies Gras and duck in all its forms.

Our chefs, Marc Wendling and Olivier Munch, have created a warm and inviting setting in which to savour local cuisine.

All year round, we offer a wide range of events: Dinner/concert, wine evenings

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Équipements des intérieurs

  • Air conditioning
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Équipements extérieurs

  • Private patio
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Nombre de couverts

  • room 1: 60
  • Total number of covers in the dining room 60
  • terrace 1: 50
  • Total number of terrace seats: 50
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Spécialités

  • Vegetarian
  • Gluten-free
  • Accès handicapé : Yes

  • Animaux acceptés : Yes

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Services pratiques

  • Group reception

Horaires

Tarifs

  • Special offers : Group menu prices: €28 to €40 excluding drinks

Moyens de paiement acceptés

Credit card Luncheon vouchers

Avis et témoignages

Contact et réservation

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