motif

"A l'heure de l'Apéro Dînatoire" plant-based cooking class

Ajouter à la sélection

For a change from the aperitif preparations seen and reviewed, discover 7 simple and original plant-based recipes that will find their place as much at an aperitif with friends as a festive moment with the family.


On the menu:
Petits crêpes mille-trous in a savory version, plain & flavored (wheat)


On the menu:

- Carrot-coconut verrine & lemon yogurt mousse

- Buckwheat - sesame crackers (gluten-free)

- Sesame pickled mushrooms

- Quick oven rolls with spinach, walnuts and lemon.... etc


(Mainly ORGANIC ingredients - Vegan cooking - All levels)


(Mainly ORGANIC ingredients - Vegan cooking - All levels)

Les horaires

Le samedi 13/12/2025 de 15:30 à 19:00
Le samedi 20/12/2025 de 15:30 à 19:00

Lieu de la manifestation/de départ

Les Ateliers végé

Contact et réservation

icone

Partager :

Ajouter à la sélection

NOUS CONTACTER

Communauté de communes

NOUS SUIVRE

Suivez toutes les actualités du Pays de Barr en vous inscrivant à notre newsletter :

RESTEZ CONNECTÉS

Suivez toutes les actualités du Pays de Barr sur les réseaux sociaux

  • Logo Facebook
  • Logo Youtube